Petro Deriva is een divisie van V&P Group die gespecialiseerd is in de exploitatie van tankstations in Midden West-Vlaanderen. Reeds meer dan 30 jaar kunnen particulieren, zelfstandigen en bedrijven tanken op Petro Deriva-stations aan concurrentiële tarieven.

Tankkaart
Op de Petro Deriva tankstations heeft u de keuze om te tanken met bancontact en/of met de Petro Deriva Tankkaart. Indien u tankt met bancontact dan geniet u wel van onze concurrentiële tarieven maar ontvangt u niet automatisch een factuur op het einde van de maand.

Indien u kiest voor de speciale Petro Deriva tankkaart dan ontvangt u niet alleen maandelijks een gedetailleerde factuur maar tankt u ook aan de gemiddelde maandprijs al of niet verhoogd met een aantrekkelijke volumekorting bij grootafnames. Op die manier betaalt u nooit de hoogste officiële dagprijzen die in andere stations wel aangerekend worden.

Kwaliteit
Bij Petro Deriva tankt u niet alleen aan scherpe prijzen maar tankt u ook KWALITEIT. Als private label partner één van de grootste raffinaderijen in Europa tankt u op de Petro Deriva stations altijd brandstoffen (benzines, diesel en brandstof voor landbouwvoertuigen) van TOP-kwaliteit.

Contacteer ons

Wenst u meer inlichtingen over de Petro Deriva tankkaart of wenst u één of meerdere tankkaarten aan te vragen op persoonlijke naam of op naam van uw bedrijf:

Naam
E-mail
Onderwerp
Bericht